Pippuroidut mansikat ja mustikat

Mansikka ja mustikka
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Readers Digest
Mansikoista ja muistikoista valmistat muutamassa minuutissa terveellisen jälkiruuan.

Perkaa ja huuhdo sekä valuta tarpeen mukaan 400 g (noin 1 litra) mansikoita. Halkaise tai lohko isoimmat. Asettele mansikat neljälle jälkiruokalautaselle ja jaa niiden päälle 225 g mustikoita.

Ripottele pinnalle hiukan mustapippuri-rouhetta ja nosta lautasille myös sitruunalohkot, joista voi pusertaa mehua marjojen päälle. Tarjoa lisänä hienoa sokeria.
 

Valmistelut 5 minuuttia.

Lue lisää:

Metsämarjoilla voi torjua infektioita

Monipuolinen mansikka

Mocktail – tunnelmaa kesäjuhlaan ilman alkoholia