Ruoka ja viini

pensasmustikka

Ravintorikas pensasmustikka on metsämustikan makeampi serkku

Pensasmustikka on moneen taipuva, ravintorikas marja, joka on täynnään antioksidantteja. Lue tästä, mitä tiede kertoo pensasmustikoiden ravitsemuksellisesta arvosta, niiden terveydelle tuomista hyödyistä ja niiden sisältämästä energiasta.

kinkku-hernesosekeitto

Kinkku-hernesosekeitto

Herneet ja kinkku sopivat makujensa puolesta hyvin yhteen. Tämä keitto maustetaan lisäksi ripauksella muskottipähkinää ja tuorejuustoa, mikä antaa sille pehmeyttä. Tarjoa keiton kanssa ruis- tai hiivaleipää.

Pasha-resepti

Pashan valmistusohje

Pashan alkuperäisenä ideana oli saada käytettyä paastonaikana käyttämättä jääneet maitotaloustuotteet. Se sopii jälkiruuaksi sellaisenaan, samoin kuin kahvipöydässä tarjottavaksi.

Tumma suklaa & terveyshyödyt

Nyt tiedämme, että aikanaan paheellisena pidetty suklaa sisältää samoja tauteja torjuvia antioksidantteja kuin monet sydänsairauksien riskiä alentavat hedelmät ja vihannekset.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.