8 lampaankyljystä (n. 500 g)
1 1/2 dl kuivaa valkoviinia
1 sipuli
1 tuore rakuunalehti tai 1 tl rakuuna
4 dl lihalientä
maissi- tai perunajauhoja
8 viipaletta vaaleaa leipää
1. Hienonna sipuli ja raakunalehti. Keitä niitä valkoviinissä, kunnes viinistä on jäljellä vain ruokalusikallinen.
2. Lisää lihaliemi ja haihduta sitä myös keittämällä. Siivilöi ja suurusta liemi maissi- tai perunajauhoilla.
3. Leikkaa leipäviipaleista reunat ja pyöritä kulmat. Paista leivät voissa ja pidä lämpimänä kuumalla vadilla.
4. Paista lampaankyljykset. Pane kyljykset leipien päälle ja kaada niille kastike. Korista tuoreella rakuunalla.
Lue lisää:
Kreikkalaista lammasta ja munakoisoa
Seitsemän loistavaa lammasreseptiä
Lammasta pitaleivällä