200 g lehtiselleriä
2 omenaa
1 iso putkilo majoneesia
1 dl saksan- tai hasselpähkinöitä
1 tl sitruunamehua
1 dl paksua kermaa
1. Huuhdo sellerinvarret ja omenat
2. Poista omenista siemenkota ja kuori ne. Leikkaa sellerinvarret poikittain ohuiksi suikaleiksi ja kuutioi omenat
3. Mausta majoneesi sitruunamehulla ja sekoita joukkoon selleri- ja omenapalat. Pidä kylmässä paikassa.
4. Rouhi pähkinät, ei kuitenkaan aivan hienojakoiseksi silpuksi. Vatkaa kerma vaahdoksi.
5. Sekoita 2/3 pähkinöistä sekä kermavaahto salaattiin. Pane salaatti tarjolle joko yhteen suureen tai pieniin annosmaljakoihin. Ripota loput pähkinärouheesta salaatin pinnalle.
Tarjoa alkupalana tai kylmien liharuokien lisäkesalaattina tai iltapalana. Voit käyttää Waldorfin salaattia myös pienten kahvileipien päällyksenä.
Lue lisää: