Artisokka-tomaatti-crostini

058avfv
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Joka piknikille tarvitsee alkuruoan, jotta homma saadaan käyntiin. Nämä paahdetut alkupalat sopisivat yhteen kuivatun salamiviipaleen, esimerkiksi sopressatan, kanssa.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 2 minuuttia

175 g marinoituja artisokkia hyvin valutettuna ja lohkottuna
1 iso suuriksi paloiksi pilkottu tomaatti, josta siemenet poistettu
0,5 dl kivettömiä mustia oliiveja pilkottuna suuriksi paloiksi
2 rkl silputtua persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
8 ohutta viipaletta italialaista leipää kevyesti paahdettuna

1. Yhdistä keskikokoisessa kulhossa artisokat, tomaatti, oliivit, persilja, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.

2. Jaa artisokkasekoitus tasaisesti leivänpaloille juuri ennen tarjoilua.